Prodej rodinného domu 147 m², Světice

15 600 000 Kč

cena uvedena včetně právních a realitních služeb a provize RK

Nemovitosti nabízí

Aktivreality

Neratovice, 28. října 919

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pokud hledáte klidné bydlení v obci s perfektní občanskou vybaveností a dobrou dostupností do Prahy, pak jste tady rozhodně správně! Vítám vás ve Světicích u Říčan na Praze Východ.

V klidné Potoční ulici pro vás mám ke koupi jedinečný rodinný dům o podlahové ploše 147m2 s pozemkem o velikosti 933 m2. Jedná se o poctivý a perfektně udržovaný dům o dispozici 4kk, který vás nadchne svojí atmosférou. V přízemí domu vás čeká vkusně vyladěný prosluněný obývací pokoj s jídelnou a s francouzskými okny do zahrady na jižně orientovanou terasu. Tady si každý člen rodiny najde své oblíbené místo. Ať už to bude slunečními paprsky vyhřáté křesílko u okna nebo sedačka u krbu. Kvalitně zpracovaná a plně vybavená kuchyň pak jistě potěší milovníky vaření. V přízemí dále najdeme základní zázemí: toaletu, technickou místnost a komoru.

V podkroví na vás čekají tři prostorné a světlé pokoje s výhledem do zahrady a velkorysá koupelna. Dále je zde vstup na pochozí půdu, která nabídne praktický úložný prostor.

Dům je postaven z cihel porotherm a zateplený polystyrenem. Na střeše jsou tašky Bramac. Vytápění je zajištěné elektrickým kotlem, podlahovým topením a radiátory. Topit můžete také krbem s rozvodem teplého vzduchu do horních dvou pokojů.

Objekt je napojen na obecní vodovod, splaškovou kanalizaci a elektřinu. Pitná voda je zde také ze studny, a tak jednoduše setříte náklady na provoz. Ty se pohybují kolem 5.000,- Kč měsíčně.

Vzrostlé ovocné stromy, okrasné keře, bylinková skalka, jezírko s lekníny, dětské hřiště, zahradní domek a parkovací stání za el. ovládanou bránou. To vše najdete na zahradě o velikosti 842 m2. Jihozápadní část zahrady je bez přímých sousedů. Nerušeně si tak budete moci užívat chvíle klidu a pohody, třeba při odpolední kávě.

Občanská vybavenost Světic dokonale vyřeší vaše rodinné potřeby. Je zde mateřská a základní škola, soukromá mateřská a základní škola a gymnázium Navis. Pro sportovní vyžití je zde fotbalové hřiště, nová sportoví hala, venkovní workoutové hřiště a dětské hřišťě. Dále zde najdeme kulturní dům, knihovnu, malou samoobsluhu, alzabox a domov pro seniory.

Pro chvíle klidu a relaxace na vás čeká malebná příroda doslova za rohem. Pouhých 7 minut chůze od domu narazíte na Cestu Kocoura Mikeše, která vás dovede až do Ladových Hrusic nebo druhým směrem do Říčanské Hájovny, kde se pořádají kulturní a vzdělávací akce. Cyklostezkami se to tady jenom hemží, na kole dojedete lesem přes Voděradské Bučiny třeba až na Sázavu a nebo druhým směrem do Prahy.

Dokonalost lokality podtrhuje skvělá dopravní dostupnost. Vlakové nádraží je 15 minut chůzí od domu a do Prahy na Hlavní Nádraží dojedete za rovných 30 minut. Autem je to pak na okraj Prahy 15 minut.

Dům, zahrada a lokalita jednoduše splňují vše, co potřebujete ke spokojenému životu. Věřím, že pocit domova na vás dýchne hned při první návštěvě. Ozvěte se mi a přijeďte se přesvědčit osobně. Těším se na vás.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1141
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 933 m²
Plocha užitná 147 m²
Plocha zastavěná 91 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Aktivreality

Neratovice, 28. října 919

Zobrazit kompletní nabídku RK

Aktivreality

Sdílet nemovitost

TOPlist